Fordítóiroda Budapest

Fordító iroda Budapest
Jöjjön be hozzánk személyesen, és minden igényét kielégítjük!
Képesek vagyunk az fordításból pályázatot, vezetői összefoglalót, reklámanyagot vagy weblapot is szerkeszteni, a megadott kritériumok szerint. Minden ilyen igényét kérjük jelezze nekünk, melyre személyre szabott ajánlatot adunk. A fordítandó és lefordított anyagok minél előbbi kézhezvétele érdekében futárt szervezünk, digitalizálunk, fénymásolunk, stb. 

ÚJDONSÁG: Kérje fordítását PDF-es hitelesítéssel, most csak +400 Ft/oldal bevezető áron!

 

Fordítóiroda Budapest vagy Szolnok belvárosában, vagy akár Online  a világ bármely pontjáról. Intézze foteléből a személyes, vagy céges okiratok fordítását.

Magyarországon kizárólag nálunk: igény szerint képesek vagyunk a fordításokat digitálisan is hitelesíteni, mely által a kész anyag pdf formátumban elektronikusan továbbítható lesz. Így be sem kell fáradni hozzánk személyesen! Akár aznap is hozzájuthat a hitelesített fordításhoz, legyen bármilyen távol tőlünk!
 

Hivatalos fordítóiroda Budapesten: minőségi szolgáltatások, elérhető áron! 

 

hivatalos fordítás árak​Ha hivatalos fordításra van szükség, sokan igencsak összetett elvárásokkal vágnak neki a szolgáltató keresésnek. Mindenképp olyan vállalkozást szeretnének találni, ahol a minőségre és a kedvező árak kialakítására egyaránt figyelmet fordítanak. Amennyiben Önnek is hasonló igényei vannak, és a fővárosban keres vállalkozást, ne kutasson tovább, mert hivatalos fordítóirodánk Budapesten tökéletesen megfelel az összetett elvárásainak!
 

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a maximumot nyújtsuk. Hivatalos fordítóirodánkban profi, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik anyanyelvi szinten ismerik és használják az adott célnyelvet, így nem jelent számukra kihívást pontos, precíz fordítást készíteniük. Hivatalos fordítóirodánk Budapesten rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal várja az embereket. Tisztában vagyunk a határidők fontosságával, ezért a gyorsaságot is előtérbe helyezzük, így időben elkészülhetnek a szövegfordítások. A minőségi dokumentumokkal garantált a gördülékeny, zökkenőmentes ügyintézés, így elkerülhet számtalan kellemetlen helyzetet, bonyodalmat. A színvonal mellett természetesen a megfizethető, korrekt hivatalos fordítás árakról sem feledkezünk meg. A kedvező díjak kialakításával a legfőbb célunk az, hogy fordítóirodánk szolgáltatásait széles körben elérhetővé tegyünk. Ebből kifolyólag bennünket anyagi szempontból is megéri választani. A hivatalos fordítás árakról előzetesen is tud tájékozódni online kalkulátorunk segítségével.
 

Hivatalos fordítóirodánk Budapesten minőségi szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket, valóban elérhető áron. Nálunk a legjobb kezekben vannak a fordítani kívánt szövegek. Cégünkre hosszú távon számíthat, mi folyamatosan elérhetők vagyunk az ügyfelek számára. Weboldalunkon részletesebb tájékoztatót is olvashat szolgáltatásainkról. Ha szeretné ránk bízni a fordítások elkészítését, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Miért válassza fordítóirodánkat Budapesten? 

 

budapesti fordítóirodaManapság több vállalkozásban is szükség van profi fordító által elkészített dokumentumokra. Ilyenkor sok cégvezető hirtelen nem tudja, hogy kiket is keressen meg ezzel kapcsolatban, hiszen gyakran nagyon szűkös határidőkhöz kell igazodni, a legtöbb fordító cég pedig jelentős átfutási idővel vállalja a szövegeket. Amennyiben olyan vállalkozást szeretne találni, ahol akár egy napon belül is megkaphatja a kész dokumentumokat, forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz Budapesten!
 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor nagyon kevés idő marad a dokumentumok elkészítésére, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ehhez alkalmazkodjunk. Budapesti fordítóirodánk munkatársai akár egy napon belül elkészítik az Ön által kért dokumentumokat. A színvonal miatt nem kell aggódnia, ugyanis a legjobb szakemberekkel dolgozunk, akik anyanyelvi szinten ismerik a célnyelveket, így nem jelent számukra kihívást gyorsan kifogástalan munkát végezni.
 

Gyors, ügyfélközpontú szolgáltatásunkra hosszú távon számíthat budapesti fordítóirodánkban! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek