Szakfordítás

Cégünk az elmúlt 20 évben a közel 30.000 sikeresen teljesített megbízáson keresztül olyan tudásbázist épített fel, melynek segítségével ma már szinte minden témakörben biztos tudással és kellő mennyiségű háttéranyaggal tudjuk szolgálni az Ön által elvárt legmagasabb fordítási minőséget. Fontosnak tartjuk, hogy az Ön anyagával dolgozó kollégánk szakmailag is kielégítő tapasztalattal és napi rutinnal rendelkezzen az adott témakörben.

Fordítóink kiválasztásánál kellő körültekintéssel járunk el. A több mint 2000 főből álló de folyamatosan bővülő gárdánk képzett, szakmailag felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Arra törekszünk, hogy az Ön renoméját vagy cégének hitelét maximálisan megőrizzük, így csak kiváló minőségű fordításokat adunk ki a kezünkből. Tudjuk, hogy a szöveg eredeti textusa és pontos mondanivalója nem adható vissza a szavak egymás utáni lefordításával. Természetesen, egy vállalati szakzsargonokat tartalmazó szöveggyűjtemény mindig nagy segítség a fordítónak, és könnyebbség Önnek is, hiszen így még kevesebb utómunkát kíván majd a lefordított anyag.

iTolmacs hiteles fordítóiroda Budapest; hivatalos fordító iroda Szolnok

A szakfordításokkal kapcsolatban is hosszú távon számíthat ránk! 


szakfordításHa szakfordítással kapcsolatos szolgáltatásra van szükség, egyes cégek nem egyszeri alkalomra keresnek fordítóirodát, hanem hosszú távra terveznek, mert folyamatosan kellenek a lefordított dokumentumok. Természetes, hogy megbízható céggel szeretnének együttműködni, ahol profi szakemberek gondoskodnak a pontos fordításokról. Amennyiben Ön még nem találta meg az elvárásainak megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis mi a legjobbat nyújtjuk a szakfordítások elkészítésekor!
 

Cégünk évek óta a legkiválóbb fordítókkal dolgozik együtt, akik minőségi, precíz szakfordításokat biztosítanak ügyfeleinknek. Közreműködésükkel megszűnnek a nyelvi akadályok, ez pedig sok cég számára könnyebbséget jelent. Fordítóirodánk legnagyobb előnye, hogy nálunk rövid határidővel készülnek el a szövegek. A gyorsaság manapság elengedhetetlen, főleg az üzleti világban, mi pedig ehhez szeretnénk alkalmazkodni, hogy ebből a szempontból is a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Sokféle területről felkereshet bennünket: legyen szó az építőiparról, gyógyszergyártásról, informatikáról, az évek során rendkívül változatos szakfordítások készültek el szakembereik közreműködésével. Erről referenciáink is tanúskodnak honlapunkon. Irodánkban bármit megoldunk, számunkra nincs kihívás, nálunk a legjobb kezekben vannak a szövegek. Ahhoz, hogy az ügyfelek hosszú távon igénybe vegyék szolgáltatásaink, a rugalmasság és a minőség mellett a korrekt árak kialakítására is odafigyelünk. A kedvező árakat folyamatosan biztosítjuk, ezért bennünket anyagi szempontból is megéri választani. Online kalkulátorunk segítségével előzetesen is tájékozódhat a szakfordítás árakról.
 

Küzdje le irodánkkal a nyelvi akadályokat, a színvonalas szakfordítások folyamatos elkészítéséhez válasszon bennünket! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni a szövegek vagy a szolgáltatások minőségében. Ha bővebb információkra lenne szüksége a fordításokról, vagy kérdezne az árakról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek