lang - hungary
lang - german
lang - english

Magunkról

Az iTolmacs fordító- és tolmácsiroda 1998-óta van jelen a magyar és nemzetközi piacon. Indulásunk óta minden évben sikerült jelentősen növelnünk elégedett partnereink számát, és ma már szinte nincs olyan iparág, ahol partnereinken keresztül ne lennénk jelen; legyen a gyógyszergyártás, építőipar, informatika, könyvkiadás, autógyártás, vendéglátás, turisztika, stb.

Időközben kinőttük szolnoki bázisunkat, és 2003-ban megnyitottuk budapesti irodánkat is a XIII. kerületi Tátra utcában. Fordítói és tolmács gárdánk (így a tudásbázisunk is) minden hónapban növekszik, jelenleg közel 550 bedolgozó munkatársunk van, elégedett partnereink száma pedig meghaladja a 10 ezret! Ez a hatalmas háttér nagy biztonságot ad nekünk, és ugyanígy a megrendelőinknek is, hiszen nincs olyan témájú szakszöveg, melyben ne lenne jártas valamelyik munkatársunk.

A megrendelt fordítást mindig annak a fordítónak adjuk ki, aki az adott témában napi rutinnal és többéves tapasztalattal rendelkezik. Profizmusra törekszünk, folyamatosan fejlesztünk, a legapróbb hibákat is próbáljuk kizárni, amikor is minden általunk lefordított szöveget automatikusan és bérmentve gépi és emberi lektorálás alá is vetünk. Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, hogy a munka a legjobb kezekbe került!

Irodánk, az állami Országos Fordítóirodát követően Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő fordítóirodája, a hiteles és hivatalos fordítások számát tekintve, ráadásul idehaza egyedül csak nálunk rendlehet elektronikusan hitelesített (emailben továbbítható) fordítást, melyet egyre több intézmény elfogad világszerte. Ennek köszönhetően Ön akár a világ másik feléről is rendelhet hiteles fordítást, és kaphatja azt kézbe, akár ugyanazon a napon.

Rugalmas feltételeinket teljesen az Ön igényeire szabjuk, munkánkra pedig állandó érvényű 'legjobb ár' garanciát vállalunk (lásd árképzés menüpont).

Tegyen próbára minket, még ma!

Legyen ÖN a 10.000. ügyfelünk és a fordítása ingyen volt.

Még ma megtörténhet!

...és 2014. április 14-én megtörtént!

Délután 13.55 perckor Lázár Tamás besétált irodánkba, mit sem sejtve. Amikor megkérdeztük, hogy ma milyen lábbal kelt fel, szerencsés nap-e a mai, Ő csak annyit felelt, hogy "Még nem dőlt el, még akármilyen lehet..."

Úgy gondolom, hogy ez a dilemma aznapra eldőlt, hiszen a fordítás végeztével (Erkölcsi Bizonyítványt fordítottunk, vagyis 7 perc múlva) elárultuk neki, hogy Ő a szerencsés 10.000. ügyfelünk. Így természetesen a fordítása ingyen volt. Reméljük, hogy a nap hátralévő része is hasonló örömben és szerencsében telt.

Legyen része Önnek is hasonló örömben, és látogasson meg minket még ma! ;)

Kalkulátor
Online kalkulátor
Tovább a 2. lépésre
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi ajánlatok közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Szakfordítás:
Nettó:
Bruttó:
Hiteles, hivatalos, záradékolt fordítás:
Nettó:
Bruttó:
Ajánlatunk tolmácsolásra
Tolmácsolás
Nettó:
Bruttó:

Megrendelem
FELTOLTES
Vissza az első lépésre.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail:info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu